De Chevrolet Spark BiFuel – 14% bijtelling en geen bpm

26 jul 2011 - -

Er zijn maar weinig leaseauto’s die onder de 14% fiscale bijtelling vallen, en daarnaast tevens zuinig rijden. De Chevrolet Spark BiFuel voldoet aan beide eisen. Het brandstofverbruik is 6,8 liter per 100 km, wat betekent dat u langer doet met een volle tank dan menig andere auto in dezelfde klasse. Het omslagpunt van de Spark BiFuel wordt overigens al bij 1.000 kilometer per jaar bereikt.Met zijn CO2 emissie van 110gr/km hoeft er geen bpm betaald te worden en is de auto wegenbelastingvrij, wat het geheel nog aantrekkelijker maakt. Behalve dat de lage CO2 uitstoot goed is voor uw portemonnee, draagt u zo ook een steentje bij aan een beter milieu.


De Chevrolet Spark LE BiFuel is al beschikbaar vanaf slechts €9.595, het luxere model Spark LS BiFuel koopt u al vanaf €10.995. Beide modellen zijn leverbaar in negen verschillende kleuren en hebben een kwalitatief hoge standaarduitrusting, zoals u dat van Chevrolet gewend bent. Zo heeft de Spark BiFuel vijf deuren en vijf zitplaatsen, elektrische ramen voorin en centrale deurvergrendeling. Tevens komt de airconditioning met een pollenfilter. Met vier sterren in Euro NCAP en zes airbags doet de Spark BiFuel het ook erg goed qua veiligheid.

De Spark BiFuel is naast zakelijk gebruik ook uitermate geschikt als gezinsauto. De Spark BiFuel is standaard uitgerust met de Isofix vebindingspunten, zodat de welbekende kinderzitjes makkelijk en veilig in de auto te bevestigen zijn.

Niet alleen zuinig en fiscaal aantrekkelijk, maar ook praktisch in gebruik. De Spark BiFuel doet zeker niet onder aan andere auto’s in dezelfde klasse.  Het is een zuinige auto waarvoor geen bpm toeslag betaald hoeft te worden, de auto is prettig in gebruik en ziet er modern uit. De Chevrolet Spark BiFuel is zeker het overwegen waard mocht u op zoek zijn naar een zuinige en fiscaal aantrekkelijke auto.