Krijgen starters nog een leaseauto?

09 jun 2009 - -
2e hands auto leasen

Nu de recessie bij veel bedrijven heeft geleid tot maatregelen, is ook de leaseauto onderwerp van gesprek. Een leaseauto is voor sommige functies noodzakelijk, maar bij andere functies is deze als secundaire arbeidsvoorwaarde opgenomen toen er nog sprake was van een hoogconjunctuur. Nu het economisch slechter gaat is het de vraag of er voor nieuwe medewerkers nog standaard een leaseauto klaarstaat. Graag willen wij van u weten of bij het bedrijf waar u werkzaam bent nog leaseauto’s aan starters worden aangeboden?!


Een leaseauto voor starters is de laatste jaren vrij gebruikelijk geworden voor starters in de ICT-sector, de consultancy, accountancy en in verschillende adviespraktijken, zoals belastingadvies. Hieronder kunt u aangeven of starters in uw bedrijf nog gebruik kunnen maken van een leaseauto. Stemmen is anoniem, maar als u wilt kunt u via een reactie nadere toelichting geven. Uw mening wordt heel hartelijk op prijs gesteld!


Wilt u op de hoogte gehouden worden van de uitkomst van dit onderzoek? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief per e-mail en ontvang de uitkomst van dit onderzoek en ander interessant nieuws rondom leaseauto’s.