Populairste onderwerpen zuinige leaseauto

28 okt 2009 - -

Al geruime tijd plaatsen we wekelijks diverse artikelen over zuinige leaseauto’s. In dit artikel gaan we in op de populairste onderwerpen die afgelopen tijd voorbij zijn gekomen: welke artikelen zijn veel gelezen en wat houdt mensen bezig als het gaat om zuinige leaseauto’s en de fiscale bijtelling in z’n algemeenheid?!


Het blijkt dat veel mensen geïnteresseerd zijn in de fiscale bijtelling en hoe deze precies in z’n werk gaat. Met de economische recessie is er echter nog een ander onderwerp wat de aandacht heeft getrokken: overname en afkoop van een leasecontract. Nu het slechter gaat is het aantal mensen dat de leaseauto voortijdig moet inleveren gestegen en soms kan dat leiden tot een afkoopboete. Door het leasecontract over te laten nemen, kan een afkoopboete voorkomen worden. Daarnaast blijkt dat leaserijders geïnteresseerd zijn in welke leaseauto’s precies populair zijn en hoe het in z’n werk gaat als een starter een leaseauto krijgt.


Ook prinsjesdag is niet onopgemerkt gebleven. Wij hebben u reeds bericht over de diverse gevolgen met betrekking tot de fiscale bijtelling. Morgen verschijnt een artikel waarin alternatieve brandstoffen worden besproken en na prinsjesdag is wel gebleken dat deze op de steun van het kabinet kunnen rekenen. Alternatieve brandstoffen zijn daarom erg belangrijk om in de gaten te houden. Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom leaseauto’s en zuinig rijden.