Private leaseauto bij de boodschappen?!

16 apr 2015 - -
2e hands auto leasen

Vandaag komt LeasePlan Nederland met een primeur tijdens de AutoRAI: een private lease actie met de populaire Hyundai i10 en Hyundai i20 bij Albert Heijn XL. Aansluitend op de AutoRAI kan van maandag 27 april tot en met zondag 3 mei voor deze modellen van Hyundai een private lease overeenkomst afgesloten worden bij één van de 35 filialen van Albert Heijn XL. In dezelfde periode wordt de actie ook aangeboden bij de drie LeasePlan Occasion Centers in Breukelen (A2), Veghel (A50) en Moordrecht (A20). Met deze grootscheepse actie maken LeasePlan en Hyundai het leasen van een auto voor iedereen toegankelijk.LeasePlan heeft deze keer twee leasemodellen geselecteerd. Het gaat om de door Autoweek als beste geteste stadsauto, de Hyundai i10 en het ruimere model, de Hyundai i20. Consumenten rijden de Hyundai i10 al vanaf slechts € 149,- per maand, de i20 vanaf € 199,- per maand. Beide modellen zijn leverbaar in drie uitvoeringen in diverse kleuren. Reparatie en onderhoud van de auto’s verloopt via de officiële Hyundai dealers.

Voor consumenten zijn ontzorging en voorspelbare maandelijkse kosten, zonder verrassingen de belangrijkste overwegingen om over te stappen op private lease. Dit blijkt uit onderzoek van de leasemaatschappij. “Private lease stelt huishoudens in staat om een nieuwe en betrouwbare eerste of tweede auto te rijden tegen lagere kosten dan bij het gebruik van een zelf aangeschafte auto. Vooral kleine, betaalbare auto’s zijn erg gewild”, aldus Martijn Versteegen, woordvoerder van LeasePlan Nederland.

Het private lease contract is inclusief reparatie en onderhoud, banden, verzekering (€300,- eigen risico), schadeherstel, wegenbelasting en pechhulp in heel Europa. Consumenten die een private leasecontract af willen sluiten, moeten minimaal drie jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Een consumenten krediettoets vormt onderdeel van de overeenkomst.

Vooravond van doorbraak private lease

Voor LeasePlan is de samenwerking met Nederlands grootste supermarktketen een logisch vervolg op de succesvolle actie met Media Markt eerder dit jaar. “We zijn op zoek gegaan naar de meest succesvolle retailer met een groot bereik. De combinatie met een toonaangevend internationaal automerk als Hyundai en de meer dan vijftig jaar ervaring van LeasePlan, maakt de samenwerking erg krachtig. Als marktleider in autoleasing maken we hiermee het gebruik van een nieuwe auto voor een breed publiek toegankelijk en geven we invulling aan ons motto Iedereen Kan Leasen”, aldus Martijn Versteegen, woordvoerder van LeasePlan Nederland.