Meer details bekend over de Audi A1

16 dec 2009 - -

Audi’s kleine ‘stadsauto’, de Audi A1, zal in maart 2010 op de autosalon van Geneve worden gepresenteerd, maar wij kunnen u nu vast meer details en fotomateriaal van de Audi A1 laten zien. Zo is duidelijk de lijn van Audi in de A1 te herkennen en is er meer sprake van een A3 dan de wat aparte A2. De concurrent van Audi zal het gaan opnemen tegen de Mini van BMW en wellicht ook tegen de recent geïntroduceerde kleine stadsauto van Aston Martin.


Er zijn diverse foto’s van de Audi A1 opgedoken die u hieronder vindt. Helaas zijn er nog weinig details bekend omtrent het verbruik en de precieze prijs waarvoor de Audi A1 te koop is (en wellicht ook te leasen valt). Wel is duidelijk dat het een prijs zal krijgen rond de 20.000 euro, zodat van een instapauto voor de leaseautomarkt geen sprake is.


Uiterlijk buitenkant Audi A1

Het uiterlijk van de Audi vertoont veel gelijkenissen met de Audi A3 en Audi heeft echt haar best gedaan om de auto een stoere look mee te geven.

Uiterlijk interieur Audi A1

De binnenkant van de Audi A1 toont een mooi afgewerkt interieur, met een race uiterlijk. De klokken zien er simpel, maar duidelijk uit. Verder lijkt de Audi A1 netjes afgewerkt te zijn, maar dit moet blijken als meer details bekend zijn.

Audi A1 voorkant

Audi A1 voorkant

Audi A1 achterkant

Audi A1 achterkant

Audi A1 totaalaanzicht

Audi A1 totaalaanzicht

Audi A1 dashboard

Audi A1 dashboard

Audi A1 interieur

Audi A1 interieur

Audi A1 totaal interieur

Audi A1 totaal interieur