Nieuwe Volkswagen Polo geprijsd

07 jun 2009 - -

De nieuwe Volkswagen Polo die waarschijnlijk deze zomer nog uitkomt is van een minimumprijs voorzien. U kunt een nieuwe Volkswagen Polo kopen vanaf € 13.290  inclusief btw en bpm. Deze prijs is ook belangrijk voor leaserijders, aangezien de Polo bij veel bedrijven geldt als een van de standaard instapauto’s en de catalogusprijs direct van invloed heeft op de fiscale bijtelling.


Voor de prijs van € 13.290 krijgt u een Volkswagen Polo 1.2 Easyline met 60pk. Deze heeft een energielabel B en valt ook onder het gunstige 20% fiscale bijtelling tarief. Daarnaast zijn veel opties standaard aanwezig, zoals centrale portiervergrendeling, zijairbags, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch bedienbare zijruiten vóór en radiovoorbereiding met vier speakers. Overigens geldt de lage fiscale bijtelling van 20% voor alle uitvoeringen van de Polo.


Verbeteringen

Er zijn verschillende verbeteringen ten opzichte van het vorige model. Zo is de auto groter geworden en is er meer ruimte voor de inzittenden. Het verbruik van de auto is omlaag gebracht en voor de BlueMotion versie geldt zelfs een hele lage uitstoot van 96 gram CO2/km.
Op het gebied van veiligheid is de Volkswagen Polo ook verbeterd met een auto die ruim voldoet aan de strenge EuroNcap eisen. Daarnaast zijn er verschillende airbags en andere veiligheidsmaatregelen die zorgen voor een zeer veilige auto.

Binnenkort presenteert Volkswagen meer informatie over de nieuwe Polo. Wij houden u op de hoogte!