Volkswagen Passat Blue Motion

09 nov 2009 - -

De Volkswagen Passat Blue Motion is binnenkort leverbaar, dus reden voor een feestje bij Volkswagen. Ook in Duitsland is de ‘groene auto’ een hot item en de Blue Motion┬ápakketten zijn het antwoord van Volkswagen op de groene revolutie in autoland. Binnenkort kunt u ook de Passat in een ‘groen jasje’ rond zien rijden op de Nederlandse snelwegen.


De Volkswagen Passat Blue Motion zal voorzien zijn van een 1.6 TDi moter die een uitstoot kent van 114 gram CO2/km. Daarnaast is het verbruik 4,4 liter op 100 km. Met deze gunstige cijfers is de Volkswagen Passat Blue Motion ook voor de zakelijke rijder bijzonder interessant, want deze grote auto kan toch voordelig geleased worden en kent een verlaagde bijtelling van 20%. De prijs van deze Passat start bij de 27.850 euro, waarmee de fiscale bijtelling uitkomt op zo’n 300-350 euro per maand.


Verder is de groene Passat voorzien van allerlei moderne snufjes, zoals een 7-versnellingen DSG systeem, automatisch start-stop systeem en een energie terugwin systeem op de remmen.