Formule 1 op TV – kijk gratis Formule 1 op TV

24 mei 2016 - -
Formule 1 op TV

Formule 1 op TV kijken? Hoe kun je gratis Formule 1 op TV kijken? Met onze tips kijk je snel formule 1 op tv.


Formule 1 TV

Formule 1 is met de komst van Max Verstappen enorm populair geworden. Heel veel mensen willen graag live de Formule 1 races op TV zien. Vroeger waren deze races vaak alleen te kijken via een duur abonnement, maar met de komst van Ziggo Sport kun je de formule 1 races vaak gratis bekijken. Zo zie jij de Formule 1 race van Max Verstappen gratis op TV.


Formule 1 op tv vandaag

Is er vandaag formule 1 op TV? De Formule 1 races worden vrijwel altijd live uitgezonden via bijvoorbeeld Ziggo Sport. Het terugkijken van de races is niet altijd mogelijk in verband met rechten.

Waar Formule 1 op tv kijken

Waar kun je dan Formule 1 op TV kijken? Allereerst kun je gratis naar de Formule 1 races met Max Verstappen kijken via Ziggo Sport. Daarvoor heb je wel een abonnement bij Ziggo nodig. Ziggo Sport kun je vinden via kanaal 14. Heb je geen Ziggo Sport? Dan kun je nog op buitenlandse zenders je geluk beproeven: RTL Duitsland en de BBC zenden de races ook vaak uit.

Formule 1 via Sport 1

Heb je Sport 1? Dan kun je altijd genieten van de Formule 1 races op TV. Je betaalt hiervoor wel extra aan je televisie provider, maar bent dan wel verzekerd van live races op TV. Sport 1 zendt de races uit op het kanaal 1.

Commentaar Formule 1 op tv

voor Ziggo Sport verzorgt Olav Mol in 2016 het commentaar bij de races en wordt hij bijgestaan door Jack Plooij (als de pitreporter).

Meer over Max Verstappen

Wat voor auto rijdt Max Verstappen en Fout met leaseauto Max Verstappen in reclame Jubmo