Fout met leaseauto Max Verstappen in reclame Jumbo

12 mei 2016 - -
Formule 1 op TV

Formule 1 coureur Max Verstappen is op dit moment onwijs populair en sinds zijn overstap van het beloften team van Red Bull naar het echte Red Bull Formule 1 team, is hij alleen maar populairder. Supermarktketen Jumbo probeert daarop mee te liften door een reclame met Max Verstappen. Bij het maken van deze reclame met Max Verstappen heeft Jumbo echter een fout gemaakt met de (lease)auto.


In de reclame is Max Verstappen zowel bij het inladen van zijn boodschappen als bij het verlaten van de supermarkt te zien op de parkeerplaats. De boodschappen zet Max Verstappen in een Audi A3 Sportsback en vervolgens rijdt hij in een VW Golf weg. Wat is hier misgegaan?


Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden tijdens het opnemen van de reclame kon er niet anders dan met twee verschillende auto’s worden gewerkt. De opnames van de reclame vonden namelijk plaats op twee verschillende dagen bij de Jumbo vestiging in Weesp. Op de eerste dag werd de scene bij het stoplicht opgenomen waarin Max Verstappen gebruik maakt van een VW Golf. De daaropvolgende nacht werd deze VW Golf echter gestolen. Om toch de reclame af te maken werd er een vervangende auto ingezet, waardoor daarna met de grijze Audi A3 werd gereden. Kennelijk was er geen vervangende VW Golf voorhanden.

Van de gestolen VW Golf is overigens nog geen spoor.

Prive auto Max Verstappen

Welke auto rijdt Max Verstappen prive? Het antwoord vindt je op: auto Max Verstappen.