Particulier lease

2e hands auto leasen

Door particulier lease kunt u een auto rijden zonder in een keer het totaalbedrag te financieren. Door te kiezen voor particulier leasen kunt u een auto per maand betalen, waardoor u hier bijvoorbeeld niet eerst voor hoeft te sparen. Bovendien is het prettig dat de leasemaatschappij een hoop dingen voor u zal regelen, waardoor u als het ware alleen maar gebruik hoeft te maken van de auto. Particuliere lease wordt om die reden dan ook snel populairder in Nederland; iets dat het in Amerika en Engeland al meerdere jaren is.


Particulier lease: wat is het?

Een auto particulier leasen werkt eigenlijk precies hetzelfde als een auto van de zaak, al is het niet nodig om de waarde van de auto fiscaal bij te tellen. Daarnaast heeft u niet te maken met wegenbelasting, waardoor u aan de hand van de prijs per maand van de leasemaatschappij direct kunt zien wat het gebruik van de auto u zal gaan kosten. Particuliere lease zorgt zo voor een hoop duidelijkheid. Doorgaans komt u samen met de leasemaatschappij een leasebedrag overeen en gaat u de auto 48 maanden gebruiken. Tijdens die periode betaalt u iedere maand netjes het afgesproken bedrag, zodat u na deze periode weer een nieuwe auto kunt gaan rijden. Het particulier leasen van een auto is voor veel mensen zeer aantrekkelijk, vooral vanwege de verschillende voordelen.


Particulier lease: voordelen

Particuliere lease biedt een aantal voordelen, waaronder de grote mate van gebruiksgemak. U betaalt een bepaald bedrag per maand aan de leasemaatschappij, waarvoor zij eigenlijk alles voor u regelen. Zo bent u bijvoorbeeld automatisch verzekerd en hoeft u bij het particulier leasen van een auto geen wegenbelasting te betalen of een bijtelling te doen. Daarnaast is vervangend vervoer vaak goed geregeld en wordt een schade netjes afgehandeld door de leasemaatschappij. Tenslotte weet u van te voren precies wat u gaat betalen aan de leasemaatschappij, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. De duidelijkheid en het gemak van particuliere lease maken deze vorm van financieren erg populair onder een steeds verder groeiende groep automobilisten.

Offerte particulier lease

Vraag nu gratis een offerte private lease aan.