Goedkoop auto leasen particulier

Goedkoop auto leasen particulier

Wilt u goedkoop auto leasen particulier? Dat is mogelijk met de volgende tips. Hierna rijdt u ook een goedkope leaseauto prive.


Auto leasen particulier goedkoop?

Goedkoop een auto leasen als particulier, wie wil da nou niet. Heeft u een nieuwe auto nodig, maar rijdt u liever een leaseauto? Dan is goedkoop een auto leasen prive een prima optie. Het voordeel van particulier een auto leasen in plaats van een nieuwe auto aanschaffen, is dat u niet in één keer een groot aankoopbedrag in uw portemonnee hoeft te hebben. Daarnaast weet u bij privé lease vooraf hoeveel de auto u gaat kosten en komt u zodoende minder snel voor onaangename financiële verrassingen te staan.


Goedkoop auto leasen

De kosten van een leaseauto bestaan voor het grootste gedeelte uit de “huur” van de leaseauto. Daarnaast hangt het af van de extra opties, hoeveel het leasebedrag per maand is. Afhankelijk of u de leaseauto zakelijk of prive rijdt, speelt de fiscale bijtelling ook nog een belangrijke rol. Zakelijk geldt helaas wel een fiscale bijtelling, maar kan de leasetermijn lager zijn, omdat uw werkgever korting kan bedingen bij de leasemaatschappij vanwege schaalgrootte.

Goedkoop auto lease particulier

Om goedkoop een leaseauto te nemen als particulier kunt u het beste informeren naar shortlease. Bij deze vorm van leasen kunt u voor een relatief korte periode een auto leasen en kunt u het leasecontract helemaal naar wens inrichten (bijvoorbeeld wel of geen benzinepas etc.). Daarnaast is het belangrijk om leasemaatschappijen te vergelijken. Er is veel prijsverschil tussen de diverse aanbieders en contractvormen.

Goedkoopste leaseauto particulier

Als u simpelweg de goedkoopste leaseauto voor prive lease zoekt, dan is het verstandig om te kijken naar kleine leaseauto’s. Juist deze auto’s zijn voordelig om te leasen. De autoverzekering kost de leasemaatschappij erg weinig en het verbruik is vaak ook laag. Hierdoor is het leasebedrag vaak erg laag. Met een kleine leaseauto kunt u goedkoop auto leasen particulier.

Terug naar: Prive lease