Review Skoda online

05 mei 2009 - -
2e hands auto leasen

Recentelijk is Skoda begonnen met het informeren van klanten over haar nieuwe producten via een online website, waar zelfs online gekocht kan worden. Wij hebben de mogelijkheden bekeken en hebben hier een review van gemaakt.


Op het eerste gezicht oogt de website van Skoda erg helder. Meteen wordt duidelijk dat via de website Skoda Fabia’s limited edition te koop zijn. Op dit moment zijn er nog 42 te koop; hetgeen betekent dat er al 8 zijn verkocht. Daarnaast is het mogelijk om een proefrit te maken of om gewoon meer informatie te verkrijgen over de Skoda Fabia of andere Skoda’s.


Proefrit Skoda

Een proefritje maken met een Skoda Fabia kan heel gemakkelijk. Na het klikken opĀ ‘proefrit’, zien we een agenda waar de beschikbare tijden zijn weergegeven. Je kunt daarna meteen jouw proefrit reserveren op de door jou gewenste tijd. Heel erg gemakkelijk dus.

Meer informatie

Op de website staat erg veel informatie over de Skoda, maar ook is er een optie om meer informatie te krijgen en via e-mail op de hoogte te worden gehouden. Deze optie is erg gemakkelijk als je een en ander nog eens wilt nalezen. Overigens schreven wij zelf ook al eerder over de Skoda Fabia, aangezien deze ook erg voordelig te leasen is.