Terberg biedt shortlease aan

14 apr 2010 - -

Sinds deze week biedt leasemaatschappij Terberg Leasing ook shortlease aan.Via Terberg Leasing kunnen ondernemers en bedrijven in drie eenvoudige stappen zelf hun tijdelijke leaseauto samenstellen en bestellen. De auto is direct beschikbaar voor één maand of langer. Naast snelheid en gemak zet Terberg Leasing hiermee vooral in op duidelijkheid, door de opbouw van het maandbedrag volledig transparant te maken.


Bezoekers van www.shortlease.nl selecteren aan de hand van ondermeer hun budget, jaarkilometrage en gewenste bijtelling de best passende personenauto of bedrijfswagen. Daarna kunnen ze via ‘Leasebloks’ allerlei extra’s toevoegen, zoals navigatie, een tankpas of een trekhaak. Bij elke keuze is duidelijk wat de maandelijkse kosten zijn. De auto is vervolgens direct beschikbaar.


Shortlease is een ideaal product om in een tijdelijke mobiliteitsbehoefte te voorzien. Met onze nieuwe online service kan iedereen snel en op eenvoudige wijze met behulp van de Leasebloks een eigen shortlease auto samenstellen. Daarbij is het glashelder wat elke optie kost. Een paar klikken met de muis, en alles is geregeld. Bovendien is onze nieuwe service op elk moment van de dag beschikbaar.” aldus Marlies Terberg, adjunct-directeur marketing en communicatie bij Terberg Leasing.

Shortlease combineert alle praktische voordelen van operationele leasing met de vrijheid van een huurauto. Shortleasen is mogelijk vanaf één maand. Daarna kan het contract kan op elk moment worden opgezegd, zonder beëindigingskosten. Terberg Shortlease biedt een ruime keuze uit personenauto’s en bedrijfswagens in allerlei klassen, merken en typen.