Leaseauto accessoires

Bij een leaseauto horen vaak ook zelfgekozen accessoires. Afhankelijk van de mogelijkheden die uw werkgever u biedt, kunt u kiezen uit verschillende leaseauto accessoires. Dit lijkt natuurlijk erg mooi, maar bedenk wel dat elke accessoire meetelt voor de fiscale bijtelling leaseauto.


Daarnaast kan een veelvoud aan leaseauto accessoires er ook voor zorgen dat uw eigen bijdrage aan uw werkgever veel hoger wordt. Tot slot is het aantal accessoires en de waarde evan vaak gekoppeld aan een bepaalde functie en kunt u dus niet altijd alle accessoires kiezen die u wilt. U kunt dan het beste de belangrijkste accessoires kiezen, welke voor u belangrijk zijn en welke relatief goedkoop zijn.


Daarnaast kan de werkgever een leaseauto met accessoires, ook al is dit een voorkeursauto, niet meer aanmerken als voorkeursauto waardoor u minder makkelijk van uw leaseautocontract afkomt bij uitdiensttreding. Soms zijn er speciale acties met betrekking tot belangrijke accessoires, zoals een speciaal winterbandenpakket. Enkele andere voorbeelden van leaseauto accessoires zijn een bepaalde lak (mat,metallic of parelmoer), velgen (maten en uitvoeringen), stuur, ruitenwissers (koplampen of alleen voorruit), verwarmde stoelen, spoilers, airco, climate control en turbo.

Terug naar: Vragen over leaseauto